Garantie & klachten

Garantie

Wij geven om onze vloerkleden en doen er alles aan om deze in topconditie bij je af te leveren. Toch kan het voorkomen dat een bestelling wordt beschadigd tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt een garantie van 6 maanden, en deze gaat in op de dag waarop je de bestelling ontvangen hebt.

Indien je aanspraak maakt op garantie, stuur je het product naar ons terug, zodat wij deze kunnen beoordelen of we het product kunnen (laten) maken, het product kunnen vervangen of de kosten kunnen vergoeden. Indien blijkt dat de schade inderdaad onder de garantie valt, dan vergoeden we achteraf ook de eventuele verzendkosten.

Klachten

Uiteraard doen wij er alles aan om klachten te allen tijde te voorkomen.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lavinta.nl. Binnen 48 uur ontvang je van ons een reactie. Soms kan een inhoudelijke reactie meer tijd kosten. Wij streven ernaar om klachten binnen een week naar volle tevredenheid op te lossen.

Leidt je klacht dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.