Exclusieve en maatwerk vloerkleden

Naast onze ruime voorraad leveren wij ook exclusieve en maatwerk vloerkleden.

Laat uw interieur stralen met onze exclusieve selectie vloerkleden - een opvallende toevoeging die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een ongeëvenaarde exclusiviteit toevoegt aan elke ruimte. Deze design tapijten verbinden moeiteloos alle losse elementen van uw inrichting en tillen de ambiance naar een hoger niveau.

Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
 • Echte kunstwerken

  Kunst is niet alleen voor aan de muur; het kan ook uw vloer verfraaien en een verbluffend effect hebben op uw interieur. Voor een modern interieur dat niet gebonden is aan klassieke vloerkleden, zijn onze artwork vloerkleden een uitstekende keuze. Deze tapijten combineren kunst met functionaliteit en breken met conventionele vormen door moderne kleurpaletten te tonen, soms zelfs in opvallende tinten die lijken op abstracte schilderijen. Ongeacht uw voorkeur brengt een artwork vloerkleed altijd een dosis design in uw huis en vertelt het een verhaal in elke ruimte.

 • Kwaliteit en traditie

  De essentie van de unieke charme van deze haute couture vloerkleden ligt in de eenvoud van het ontwerp, gecombineerd met eeuwenoude tradities. Het gebruik van handgesponnen wol en zijde zorgt voor een prachtige spel van kleurnuances, terwijl de poolhoogte van de wol en zijde zorgvuldig met de hand wordt bewerkt voor een levendig 3D-effect dat het tapijt tot leven brengt. Met onze exclkusieve vloerkleden ervaart u een meesterwerk van tijdloze schoonheid voor uw interieur.

 • Modern en klassiek

  Een Oriëntaals tapijt uit Azië is een symbool van eeuwenoud vakmanschap. Lavinta biedt handgeknoopte
  Oriëntaalse vloerkleden van ongeëvenaarde kwaliteit en elegantie. Terwijl machinaal vervaardigde vloerkleden overal te vinden zijn, overstijgt een authentiek handgeknoopt Oriëntaals tapijt in kwaliteit. Bij Lavinta garanderen we een authentieke, met de hand vervaardigde kwaliteit. Het verrijkt niet alleen uw interieur met kwaliteit maar verbindt ook op harmonieuze wijze uw meubels. Deze tapijten zijn rijk aan detail en vertegenwoordigen werkelijk vakmanschap en toewijding.

Maatwerk patchwork

Wij leveren ook patchwork vloerkleden in elke gewenste maat en kleur. Een patchwork vloerkleed is een uniek tapijt dat is samengesteld uit verschillende stukken vloerkleden tapijten die aan elkaar zijn genaaid tot één geheel. Door deze diverse stukken op een harmonieuze manier te combineren, ontstaat en nieuw vloerkleed met een eclectische uitstraling. Dit tapijt kenmerkt zich vaak door een levendige mix van kleuren, patronen en texturen, waardoor elk patchwork vloerkleed uniek is en een levendige en artistieke toevoeging vormt aan het interieur. De levertijd van dergelijke patchwork vloerkleden is meestal slechts enkele weken.

Professionle verkopers

Lavinta werkt veel samen met interieur designers en professionele verkopers zoals meubelwinkels in binnen- en buitenland. We begrijpen de cruciale rol die hoogwaardige handgemaakte vloerkleden spelen bij het creëren van een onderscheidend interieur dat klanten aanspreekt.

Waarom samenwerken met ons?

 1. Unieke Handgemaakte Vloerkleden: We bieden een uitgebreide collectie handgemaakte vloerkleden van uitzonderlijke kwaliteit, elk met een uniek karakter en vakmanschap dat zich onderscheidt van massaproductie.
 2. Maatwerkopties: Onze flexibele aanpak stelt ons in staat om maatwerkopties te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van uw projecten en klanten. Of het nu gaat om afmetingen, kleuren of ontwerpen, we streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen.
 3. Kwaliteit en Authenticiteit: Bij Lavinta staan authenticiteit en kwaliteit voorop. Onze handgemaakte vloerkleden belichamen vakmanschap en vertellen verhalen door hun ontwerpen en herkomst.
 4. Toegewijde Ondersteuning: Ons team staat klaar om ondersteuning te bieden gedurende het hele proces, van selectie tot levering. We streven naar een soepele samenwerking en optimale tevredenheid voor u en uw klanten.

Samen streven we naar de verrijking van interieurs met prachtige handgemaakte vloerkleden die een blijvende indruk achterlaten. Laten we de mogelijkheden tot samenwerking bespreken en een verbondenheid creëren die de esthetiek van elk interieur versterkt.

Neem gerust contact met ons op om de vele manieren te ontdekken waarop Lavinta uw projecten kan versterken met onze unieke vloerkleden.

Neem contact op